Треньорът на Етър Велико Търново Светослав Петров говори след равенството

...
Треньорът на Етър Велико Търново Светослав Петров говори след равенството
Коментари Харесай

Светослав Петров: Доволен съм от отдадеността на футболистите

Треньорът на Етър Велико Търново Светослав Петров приказва след равенството 1:1 вкъщи против ЦСКА 1948. Той показа, че една точка е повече от нула. 

" В моментата мислите ми са разнопосочни. Искам да изгледам мача, с цел да дам по-конкретно мнение. Не ми хареса напрежението през първото полувреме. Не успяхме да направляваме топката. Не ни доближи малко. Когато отнемем топката от съперника или бъркахме първия пас, или не насочвахме играта там, където трябваше. За мен получихме лек гол от обстановка, в която топката беше у нас. След това съм удовлетворен от хората, които влязоха. Доволен съм, че всички, които са в тима, са отдадени. Всички би трябвало оптимално да сме в мача. Можехме в последната минута да допуснем гол. Имахме шанс. Една точка е повече от нула ", стартира Петров. 

" Планът за мача, който бях направил при удобен резултат, беше промените да са постепенни. Или в случай че се наложи да сменим повече хора и да сменим системата на игра. Имах проект за мача, съобразявайки се със мощните страни на съперника. Ние сме до линията, а какво се случва на терена, зависи от футболистите ". 

" Ние отново можеше да допуснем гол в статичното състояние в края. През предишния полусезон допускахме голове в края на полувремената. Предстои ни работа, няма какво да разясняваме. Надявам се, че тимът ще продължи с тази отдаденост. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР