Треньорът на Етър Емануил Луканов внесе яснота относно отменения контролен

...
Треньорът на Етър Емануил Луканов внесе яснота относно отменения контролен
Коментари Харесай

Треньорът на Етър се извини на Спартак

Треньорът на Етър Емануил Луканов внесе изясненост по отношение на анулирания надзорен мач със Спартак Варна в сряда в Търговище. „ Соколите “ упрекнаха болярите в неучтивост и оповестиха, че ще търсят различен противник за инспекцията на 5 юли.

„ Разбирам Спартак, само че желая да кажа истината. Първо приказвах със спортния им шеф Енгибар Енгибаров и се разбрахме да играем във Велико Търново. После се чух с треньора им Валентин Илиев и той предложи да се срещнем в Търговище, и ние приехме “, стартира Луканов.

„ Оказа се обаче, че на 8 юли на стадион „ Ивайло “ има държавно състезание по лека атлетика и не можем да изиграем контролата с Литекс, преди която щяхме да представим тима си за новия сезон. Решихме да създадем това на 5 юли преди възможен мач със Спартак. Затова им предложихме да дойдат във Велико Търново, само че те отхвърлиха. Защо не са желали да пътуват 95 км, не зная “, добави Луканов.

„ След като стана ясно, че няма да играем със Спартак, аз звъннах на Енгибар Енгибаров и му се извиних. Нашият президент пък уреди среща с Берое за 5 юли на „ Ивайло “, преди която ще представим тима си за новото състезание “, сподели още Емануил Луканов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР