Треньорът на е наложил строги правила на своите футболисти по

...
Треньорът на е наложил строги правила на своите футболисти по
Коментари Харесай

Не по-назад от Конте: Мъри наложил строги 6 правила на лагера в Белек

Треньорът на е наложил строги правила на своите футболисти по време на лагера в Белек, Турция. " Сините " са на подготовка там от 30 дни, а лагерът ще продължи до 7-ми февруари. Според вестник " Труд " Стоилов е наложил за съблюдаване 6 наложителни правила на тима.
На първо място, наложителен кантар, който би трябвало да покаже дали играчите съблюдават хранителния режим. Контролът за тежестта е с краен час 9.30 сутринта в избраните за задачата дни. Към момента " сините “ нямат проблеми по този параграф. Все отново тези, които пропуснат меренето заради една или друга причина, ще бъдат глобявани, предупреждил е Стоилов.
Друга наложителна операция за футболистите е ежедневното посещаване при масажистите. На тяхно разположение са петима чиновници, които дават отговор за възобновяване на играчите. И това предписание си има своя часови график – случва се сред 8 и 10 часа всяка заран.
Задължителна е и консултацията с лекарския екип, в случай че се появи и най-дребния здравословен проблем. Стоилов държи не по-малко и на имиджа на клуба. Той изисква всеки един от тима да бъде с екипировка на Левски, без значение от типа и цвета й.
Наред с това, някогашният селекционер на България и Казахстан е наложил цялостна възбрана на тима да се разхожда по джапанки в петзвездния хотел. Също по този начин на играчите са обезпечени специфични за задачата несесери, в които да държат своите футболни обувки от хигиенична позиция.
В столичния град държат и на спазването на непоколебим хранителен режим. Въпреки редицата изкушения, които хотелът предлага, футболистите са под мониторинг, а докторът Андрей Переход, както и треньорите, влизат в ролята на инспектори, с цел да ревизират дали и под каква форма играчите са комбинирали от шведската маса мечтаната от тях закуска, обяд и вечеря. А също и дали са консумирали захарни произведения.
Денят за футболистите на Левски завършва не по-късно от 23 часа, когато би трябвало да се приберат по стаите си. Препоръчителна е и почивката сред 14 и 16 часа – интервал, в който играчите събират сили за втората подготовка за деня, написа изданието. .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР