Треньорът на Добруджа - Атанас Атанасов, говори след равенството 3:3

...
Треньорът на Добруджа - Атанас Атанасов, говори след равенството 3:3
Коментари Харесай

Атанас Атанасов разкри кои остават в Добруджа

Треньорът на Добруджа - Атанас Атанасов, приказва след равенството 3:3 против Черно море в контрола. Той разкри, че към отбора ще се причислят още футболисти на проби. Един от тях е Уилсън Фелипе, който сега тренира с Пирин Благоевград. Ако благоевградчани не подпишат с него, той ще се насочи към Североизточна България.

„ Хубавото е, че се мъчим да играем малко по-бързо. Първото полувреме се получи. Второто полувреме съм удовлетворен само от желанието. Преди почивката имаше положителни проблясъци, които са предпоставки, че ще сме доста стойностен тим, като не изключваме класата на тима на Черно море. Това е третият в efbet Лига. Виждате на каква висока преса играят. Ние няма да срещнем в Б група подобен тим. Много е рано да приказваме и да даваме съществени оценки. От желанието съм удовлетворен. Другото е, че има насъбрана отмалялост. По-тежки са тренировките, в подобен интервал се намираме ", съобщи Орела.

„ Андриан Димитров си е при нас. Един футболист, който предстои на развиване. Досега не е посочил цялостния си потенциал. Не е единствено Андриан. И останалите футболисти изключително в изобретателен проект, когато излезем бързо от пресата, се получиха положителни неща.

„ Окончателно остава Таушанов, Алекс Стефанов и Лъчо Йорданов. Всичко друго би трябвало да се бори. Мисля, че и Гришо от Молдова също ще оставим. Много е рано още. Поне още една-две контроли би трябвало да изиграят. Те също се стараят. Ние чакаме и други футболисти на проби. Да, чужденец. Уилсън Фелипе е. По всяка възможност няма да му се случат работите в Благоевград. Дано да успее да си остане в по-горно равнище. Ако там не успее, имаме увещание, че идва при нас. В офанзива ни би трябвало още един човек ", приключи Атанасов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР