Треньорът на Черноморец (Балчик) Георги Иванов-Геша изригна срещу съдията Петър

...
Треньорът на Черноморец (Балчик) Георги Иванов-Геша изригна срещу съдията Петър
Коментари Харесай

Геша след равния на „Тича”: Тотален геноцид на съдиите и БФС срещу Балчик

Треньорът на Черноморец (Балчик) Георги Иванов-Геша изригна против съдията Петър Доровски след равния със Созопол – 1:1, във Варна. Срещата от XVI кръг на Втора лига се игра на „ Тича ” поради наказване на балчиклии.

Те поведоха с гол на Ахмет Хикмет в 25-ата минута, само че Сечков изравни в 77-ата.

„ Съдията Петър Доровски, роден в Плевен, само че живущ в София, ни ощети брутално, откакто не ни свири две чисти дузпи. Това към този момент е цялостен геноцид на съдиите и БФС към нашия клуб. Нека в БФС се замислят, тъй като ние сме оазисът на Североизток след Лудогорец. Направихме стадион, сложихме осветяване, само че вместо БФС да ни толерира, той ни мачка. Аз знам за какво ни режат. Защото играем самосиндикално, не се съобразяваме с никой и настъпваме ползи. Подобно отношение от страна на БФС е обидно и аз съм наскърбен. Ние обаче имаме страховит отбор и страховит колектив, и ще намерим място под слънцето ”, съобщи за „ Петел Геша.

Последният похвали своя тим за всичко, което направи през тази година: „ Уникална 2017-та за клуба и футбола в Балчик. Бихме ЦСКА на финала за купата на Аматьорската лига и вдигнахме трофея. Върнахме се безапелационно в професионалния футбол и през есента натрупахме 24 точки във Втора лига със същия отбор. Адмирации за всички футболисти, множеството от които юноши на варненските Спартак и Черно море. ” 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР