Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи 18-те играчи за

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи 18-те играчи за
Коментари Харесай

Илиан Илиев обяви избраниците за мача с Пирин

Треньорът на Черно море Илиан Илиев дефинира 18-те играчи за семейството на Пирин Благоевград в мач от 22-вия кръг на efbet Лига. В групата на "моряците " няма промени от гостуването на Локомотив София и наставникът на варненци ще разчита на същите футболисти за дуела с "орлетата ".

Аут за срещата са Юлиус Каспаравичус, който продължава да лекува травма и Закария Беншаа, който към момента няма права за efbet Лига. Мачът пропущат още Галин Григоров, Сами Ел Анаби, Росен Стефанов, Родриго Енрике, Павел Георгиев, Мартин Милушев и Калин Георгиев. Срещата сред Черно море и Пирин е в събота, 5 март, от 15 часа на стадион "Тича " във Варна и ще можете да я гледате директно по DIEMA SPORT, както и да следите мача дружно с Gong.bg.

Групата на Черно море: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Даниел Димов, Мартин Дичев, Влатко Дробаров, Васил Панайотов, Стефан Велев, Пабло Гарсия, Велислав Василев, Мазир Сула, Матиас Курьор, Родриго Вилела, Денислав Ангелов, Николай Златев, Евгений Сердюк.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР