Треньорът на Черно море Илиан Илиев имаше троен повод за

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев имаше троен повод за
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Изиграхме сериозно мача

Треньорът на Черно море Илиан Илиев имаше троен мотив за наслада през днешния ден. Специалистът отпразнува своя рожден ден, Черно море победи с 4:1 Царско село, а две от попаденията бяха дело на сина му Илиан Илиев младши.
 Любо Пенев: Разочарован съм, само че би трябвало да сме реалисти
" Мисля, че изиграхме съществено мача. Различаваше се радикално от предходните ни мачове. Ако бяхме запазили това безгрижно въодушевление мъчно щяхме да се активизираме за значимите мачове от баражите. Днес беше и по-хладно, теренът доста прекрасен, което също се отрази позитивно на качеството на футбола.

Не ми се мисли какво ни чака във Варна в идващия ни мач, когато играем от 18 часа. Трябва да се намерения за здравето на футболистите, както и на феновете, тъй като в този час е доста горещо.

За наша наслада вкарахме обстановките си. В други мачове сме имали и по 28 удара без да отбележим гол. Искаме ли да стигнем до плейофа за Лига Европа не би трябвало да имаме искания. И Арда, и Ботев, са доста положителни тимове. Радвам се за головете на моя наследник, както и за останалите млади момчета в клуба. Надявам се да има и други момчета, които да поемат пътя на Мартин Минчев ", разяснява Илиев. efbet Лига 29 кръг, четвъртък 2 юли  Царско село 1:4краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР