Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори преди утрешното домакинство

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори преди утрешното домакинство
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Ще пътуваме 3500 км за 10 дни

Треньорът на Черно море Илиан Илиев приказва преди утрешното домакинство на Локомотив (София). Срещата е от 17:30 часа на " Тича ". " Моята и на помощниците ми цел е да вдигнем футболистите за мача с Локомотив, защото психически малко им е паднал гардът след двете загуби. Тренираме с въодушевление през седмицата и се надявам да изиграем добър мач " сподели за " Петел " Илиан Илиев.

" Срещата е сложна, защото Локомотив сподели, че е тим, който мъчно губи, а разполага и с качествени футболисти. Отделно теренът ни не е в идеално положение, което ще затрудни в допълнение играчите на двата отбора ", сподели още Илиев.

" Още не знаем дали ще може да използваме новото попълнение Евгений Сердюк, защото той би трябвало да получи позволение за престояване и за работа в България. Зе Гомеш се завръща след изтърпяно наказване, само че още веднъж ще бъдем без Родриго Вилела и Цветомир Панов, които не са подготвени за игра.

Грешки постоянно се позволяват, значимото е да излезем и да играем с готовност. Дано футболистите ни да имат мощен ден и с екипен дух и поддръжката на публиката да спечелим. Важно е да победим и за самочувствие, защото по-късно до новата пауза в шампионата ни предстоят три гостувания в Перник, Благоевград и Кърджали, и ще пътуваме 3500 км за 10 дни ", приключи Илиан Илиев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР