Треньорът на Брюж - Карл Хуфкенс, предизвика своите футболисти да

...
Треньорът на Брюж - Карл Хуфкенс, предизвика своите футболисти да
Коментари Харесай

Треньорът на Брюж: Тази кампания не е мечта, а реалност

Треньорът на Брюж - Карл Хуфкенс, провокира своите футболисти да продължат да показват жадност за победа в Шампионската лига, без значение че белгийският тим към този момент е обезпечил класирането си в идната фаза на шампионата.

Брюж има 10 точки от вероятни 12 след първите си четири мача в група " B ", като си подсигурява присъединяване на осминафиналите в най-престижния клубен шампионат. В сряда вечерта белгийците се изправят вкъщи против Порто. 

" Тази акция не е фантазия, тя е действителност за нас ", сподели пред медиите треньорът, който пое поста при започване на сезона. " Вече изиграхме доста мачове по метода, по който желая. И желанието ни е да продължим да го вършим. Сега би трябвало да покажем апетит и да продължим напред. Редица момчета към момента имат късмет за присъединяване на Световното състезание, тъй че би трябвало не престават да се демонстрират в добра светлина ", добави експертът.

Брюж победи Порто като посетител с 4:0 в средата на септември, само че португалският клуб завоюва два поредни мача в групата над Байер Леверкузен, с цел да заеме на второто място досега.

" Те имат специфичен метод на игра и одобрявам стила им. Ще бъде сложен мач ", сподели треньорът. " Очаквам един припрян Порто: те би трябвало да завоюват и да реализират резултат. "  

Хуфкенс забрани на играчите да разискват каквото и да било, с изключение на да се пробват да завоюват мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР