Треньорът на Ботев Враца - Христо Янев, говори след поражението

...
Треньорът на Ботев Враца - Христо Янев, говори след поражението
Коментари Харесай

Христо Янев: Бяхме плахи, трябва да променим мисленето

Треньорът на Ботев Враца - Христо Янев, приказва след провалянето с 0:1 от Крумовград. Според някогашния халф на ЦСКА отборът му не е играл едва, само че би трябвало да се старае повече при завършващата фаза от играта. 

„ Не мога да кажа, че се играли едва. Постарахме се да използваме опциите, които Крумовград ни даде. Бяхме плахи, не бяхме нападателни. Знаехме по какъв начин ще опитат да ни отбележат гол, само че допуснахме да ни отбележат доверчив гол от тъкмо такава обстановка “, съобщи младият експерт минути след дуела на комплекс „ Никола Щерев – Старика “ в Коматево.

„ Самият факт, че играем с топката, не значи, че се пазиме неприятно. Бяхме готови за дългите топки на Крумовград. Ако желаеме да печелим точки, би трябвало да променим метода си на мислене и метода, по който играем в мачовете “, проучва играта на Ботев Враца треньорът.

„ От доста малко време упражнявам с тима, само че няма мач, в който отборът да е по-слаб. В мача против ЦСКА 1948 допуснахме гол в една дупка от време, само че през останалото време доминирахме. Ние обаче би трябвало да бъдем по-хитри и по този начин ще съумяваме да взимаме точки “, приключи Янев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР