Треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов сподели очакванията си за

...
Треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов сподели очакванията си за
Коментари Харесай

Ферарио Спасов: Ще бъдем доста пестеливи в селекцията

Треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов показа упованията си за остатъка от сезона в шампионата.

Специалистът приказва на старта на зимната подготовка за отбора си.

" Ще бъдем много спестовни откъм селекция. Търсим един или най-вече двама души. В момента разполагаме с една група, която не е огромна като численост, само че това е добър късмет за момчетата да покажат, че имат капацитет.

При добра подготовка е допустимо да се появят и други момчета през втория дял. Запазихме футболистите, които искахме да останат. Приели сме този път - ще даваме късмет на нашите надарени футболисти. Ще се дава път на тези, които желаят да се развиват.
 Снимка 460294
Източник:

Това е значим ход на управлението. Спокойствие в нашата специалност няма. В България пък още повече. Всичко е обвързвано с една добра подготовка и запазването на колектива в съблекалнята.

Пред Ботев предстоят положителни дни, само че по никакъв метод не би трябвало да се заблуждаваме, че положителните игри са били за предходната година. От нас се желае да се подготвим добре и да не натоварим тима с някакви упования ", сподели Феро.
 Ферарио Спасов остава в Ботев (Пловдив) до 2021 година
Феро остава в Ботев (Пд) до 2021 година

Повече детайлности по отношение на зимната подготовка на " жълто-черните " ще бъдат оповестени на днешната пресконференция
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР