Треньорът на Ботев Николай Киров смята, че за отбора му

...
Треньорът на Ботев Николай Киров смята, че за отбора му
Коментари Харесай

В Португалия отново ще има малко положения и трябва да сме по-точни, каза Киров

Треньорът на " Ботев " Николай Киров счита, че за тима му ще е доста значимо да работи по-точно в офанзива в реванша с " Маритимо " след седмица. Двата тима приключиха при нулево тъждество в Бургас в първата среща от третия прелиминарен кръг в Лига Европа.

" Мачовете против " Маритимо " са тактическо надхитряне. В Португалия още веднъж възможностите за гол ще бъдат малко и ние би трябвало да бъдем по-точни. Не успяхме да отбележим гол, само че и не допуснахме, което е хубаво ", сподели КИров пред " Диема спорт ".

" Маритимо " са компактни в отбрана и оставят малко шансове за отбелязване на гол. През първото полувреме ни липсваше последният пас, а през втората част имахме два шанса за гол на Виана и Неделев. Направихме хубави офанзиви, само че в тази фаза се вкарва мъчно. Може би прибързвахме малко. В 30-ия метър би трябвало да бъдем по-хладнокръвни, да избираме точните моменти и точните зони за центриране. Работата би трябвало да даде своите плодове нататък ", сподели треньорът на " канарчетата ".

Той се надява в идната седмица до реванша да проучва мача и да откри къде са слабите страни на противника.

В неделя пловдивчани одобряват ЦСКА в Първа лига. " Получиха се една-две леки контузии и ще забележим кой ще отпадне за мача с ЦСКА. Ще го играем на 100 %. В шампионата би трябвало също да се влагат всички старания и който влезе в ротацията, би трябвало да се показва като титулярите. Неделев получи конвулсия и просто искахме да го предпазим. Утре ще разберем неговото положение ", добави Киров.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР