Треньорът на Ботев Азрудин Валентич получи доверие от ръководството да

...
Треньорът на Ботев Азрудин Валентич получи доверие от ръководството да
Коментари Харесай

В Ботев зарадваха Валентич с доверие за Нова година

Треньорът на Ботев Азрудин Валентич получи доверие от управлението да води представителния отбор и през пролятния дял от шампионата. В Ботев (Пловдив) работят интензивно по окомплектоването на състава за пролетния дял на efbet Лига. Новият шеф Иван Крупенин разгласи, че се чака привличането на трима-четирима нови футболисти. С това Крупенин разсея усилените клюки от Коматево, че босненският експерт ще бъде заменен по време на зимната пауза.

„ Официална позиция на управлението на клуба е, че Азрудин Валентич има цялостен заем на доверие. Доста дейни сме по време на този трансферен прозорец и се надяваме да притеглим 3-4 нови играчи. Водим договаряния с евентуални нови попълнения и се надяваме скоро да ги обявим “, съобщи Крупенин.

Ботев започва подготовка на 6 януари, а лагерът ще е в Дубай. Клубният необут Антон Зингаревич е заповядал за ОАЕ да заминат две обединения на канарчетата. Уредени са контроли със Зенит (Санкт Петербург) и Легия (Варшава).
Свързани вести Ботев отмъква звездата на Пирин Вале: Феновете да споделят каквото си желаят, ние знаем какво вършим В Ботев попълниха щаба на Валентич с младок и експерт от Шахтьор
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР