Треньорът на Борусия Дортмунд Люсиен Фавр подсили слуховете, че Марио

...
Треньорът на Борусия Дортмунд Люсиен Фавр подсили слуховете, че Марио
Коментари Харесай

Фавр раздаде присъдата на Гьотце

Треньорът на Борусия Дортмунд Люсиен Фавр укрепи слуховете, че Марио Гьотце ще напусне клуба в края на сезона. Наставникът призна, че качествата на халфа не са подобаващи за актуалната тактичност, с която играе тимът.

През април Гьотце показа, че възнамерява да напусне Дортмунд. По-късно обаче изпълнителният шеф на клуба Ханс Йоаким Вацке загатна, че е допустимо играчът да подпише нов контракт.

27-годишният халф, който направи Германия международен първенец през 2014 година с гола си на финала против Аржентина, е бил титуляр единствено в 5 мача от Бундеслигата този сезон. При подновяването на шампионата предходната събота той се появи на терена против Шалке (4:0) три минути преди края на мача.

"В момента играем с 3-4-3. Говорих с Марио Гьотце и за жалост това не е точната система за него. Понякога би трябвало да казваш истината за тези неща. Разбира се, той може да играе отляво или отдясно, само че ще забележим. Все още ни предстоят доста мачове и би трябвало да разчитамена всеки състезател ", разяснява Фавр.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР