Треньорът на Болоня Синиша Михайлович направи остър коментар по повод

...
Треньорът на Болоня Синиша Михайлович направи остър коментар по повод
Коментари Харесай

Треньорът на Валентин Антов скочи на топ клубовете в Италия

Треньорът на Болоня Синиша Михайлович направи изострен коментар във връзка треньорската специалност в Италия. Сръбският експерт съобщи, че във водещите тимове в Серия А се завъртат едни и същи имена, до момента в който младите треньори нямат късмет да се допрян до тези клубове.

„ Винаги се въртят едни и същи имена. Наистина е мъчно за положителните треньори да получат опция в Италия. В топ клубовете постоянно работят едни и същи треньори. Те търсят тактици, които към този момент са играли в Европа, само че в случай че не попаднете в тези тимове, няма да получите това прекарване. Това е като куче, което гони личната си опашка “, съобщи Михайлович.

„ Например Де Зерби. Той заслужаваше да получи късмет в Серия А на най-високо равнище, само че вместо това отиде в чужбина. Що се отнася до Италиано, млад и надарен треньор, който задържа Специя в Серия А. Какво повече трябваше да направи, да върви по вода? “, сбит бе сръбският експерт.

Роберто Де Зерби напусна Сасуоло и пое украинския гранд Шахтьор Донецк, до момента в който Винченцо Италиано продължи контракта си със Специя.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР