Треньорът на Бетис, който спечели титлата в Премиър лийг с

...
Треньорът на Бетис, който спечели титлата в Премиър лийг с
Коментари Харесай

Пелегрини: Не е правилно да нападат Ман Сити, те не харчат повече от останалите

Треньорът на Бетис, който завоюва купата в Премиър лийг с Манчестър Сити през сезон 2013/14, Мануел Пелегрини дефинира доста рецензии към " жителите " във връзка нарушаването на трансферния феърплей като несправедливи.

 „ Критиките към Сити постоянно са били доста несправедливи. Ако имаше астрономическа разлика сред клубовете, тогава може би рецензиите биха били обективни, само че Челси, Манчестър Юнайтед, Ливърпул, Арсенал - всички те похарчиха цяло положение. Това не е по този начин, когато един клуб желае състезател за 100 милиона, а Сити влезе и заплати 200 милиона. Нямаше такова нещо. Това е като всяка икономическа активност: колкото повече пари, толкоз по-добре. Разбира се, нужен е някакъв надзор, само че колкото повече вложения идват както от страната, по този начин и от чужбина, толкоз по-атрактивна е лигата “, съобщи Пелегрини пред Daily Mail. 

Пелегрини работи в Манчестър Сити от 2013 до 2016 година В момента " жителите " са на 2-ро място в класирането на Висшата лига с 58 точки от 26 мача. В момента против тях тече следствие от страна на самостоятелна комисия, откакто от Премиър лийг им повдигнаха над 100 обвинявания в нарушение на финансовия феърплей. Преди няколко години УЕФА също наложи наказване на първенците на Англия за нарушение на финансовите правила, само че след това КАС анулира глобата.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР