Треньорът на Берое - Николай Киров, открои причините след загубаста

...
Треньорът на Берое - Николай Киров, открои причините след загубаста
Коментари Харесай

Киров: Еуфорията от нашия гол ни заблуди, отдавам класата на ЦСКА

Треньорът на Берое - Николай Киров, открои аргументите след загубаста с 1:4 от ЦСКА. Според него броя футболисти в тима е дребна и мъчно отборът може да се конкурира с челните тимове.

„ Футболът не се играе 60 минути, а 90. Вижда се, когато почнем да вършим смени, нямаме равностойни играчи – това е едната причина. Отдадохме се на еуфория след гола. Вместо да подобрим нещата, имаше доста положения пред нашата врата. Отдавам качеството на ЦСКА “, стартира Киров.

„ Определено имаме проблем като брой състезатели. Имаме играчи, които нямаха за през днешния ден работни визи и те ще подобрят нещата. В този си тип, който сме, мъчно можем да се конкурираме с челните тимове, само че можеше по друг метод да се развият нещата за нас. След гола трябваше да натрупаме самочувствие, само че стана противоположното “, продължи Киров.

„ Дайте първо да оправим писмено хората, които са тук, въпреки през вчерашния ден да се контузи единият тежко. Имаме компликации с окомплектоването на състава, само че ще се оправяме някак “, приключи треньорът на Берое.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР