Треньорът на Берое Александър Томаш и целият спортно-технически щаб на

...
Треньорът на Берое Александър Томаш и целият спортно-технически щаб на
Коментари Харесай

Треньорът на "Берое" Томаш подаде оставка след седмата загуба на отбора

Треньорът на " Берое " Александър Томаш и целият спортно-технически щаб на тима е подал оставките си след загубата на тима от " Славия " с 1:2 в последния мач от 13-ия кръг на Първа лига. В понеделник съставът от Стара Загора отстъпи на собствен терен, което беше седмата загуба от началото на сезона.

Томаш беше изпратен от почитателите с крясъци " Оставка ".

Дълго време след края на мача почитатели стояха пред стадиона и желаеха пояснение от Томаш, който не излезе да приказва със ентусиастите. Пред тях беше спортният шеф Валентин Грудев, дружно с един от помощник-треньорите Константин Мирчев.

Във вторник заран " Берое " пусна известие, че щабът е подал своите оставки. " Директорът Валентин Грудев, старши треньорът Александър Томаш и неговите помощници Константин Мирчев и Тодор Кючуков подадоха своите оставки пред управлението на клуба. Решението е подбудено поради незадоволителните резултати в последно време и във връзка създалото се напрежение във футболната общност в Стара Загора ".

След дуела Томаш разгласи, че търси проблемите в себе си и не бяга от отговорност. През този сезон тимът има шест победи, измежду които такива над " Левски " и ЦСКА, само че позволи седем загуби.

" Проблемът е, че доста футболисти тук са в зоната си на комфорт, само че ще го трансформира. Може да се разделим с някои съществени играчи. Аз съм спокоен, тъй като знам по какъв начин работя ", сподели Томаш пред " Диема Спорт ".

Той е треньор на " Берое " от лятото на 2017 година В 85 мача под негово управление " Берое " записа 38 победи, 21 равенства и 26 загуби в 85 мача при голова разлика 106:94. При Томаш отборът приключи четвърти през сезон 2017-18 и 2018-19.

Преди месец " Берое " победи ЦСКА, само че по-късно записа две следващи провали. Това беше и единствената победа на отбора в последните му четири мача.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР