Треньорът на Байерн Мюнхен - Томас Тухел, иска отборът му

...
Треньорът на Байерн Мюнхен - Томас Тухел, иска отборът му
Коментари Харесай

Байерн и Борусия Дортмунд кръстосват шпаги и на трансферния пазар

Треньорът на Байерн Мюнхен - Томас Тухел, желае тимът му да бъде заздравен с характерен отбранителен халф през лятото. Баварците си осигуриха подписа на Конрад Лаймер от Република България Лайпциг, само че австриецът не дава отговор изцяло на профила на футболист, който да работи пред отбраната. 

Германският първенец има интерес към мексиканския национал на Аякс Едсон Алварес. 25-годишният северноамериканец се подвизава на сходна позиция в гранда от Амстердам, а също така може да бъде употребен и като централен бранител. Той е мечтан и от Борусия Дортмунд, написа Bild. 

In addition to Bayern, Borussia Dortmund are also showing interest in Edson Álvarez. The Mexican midfielder would cost at least €40m []
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia)
Очаква се двата клуба, които сега спорят за купата в Бундеслигата, да кръстосат шпаги през лятото и на трансферния пазар за подписа на Алварес.

Аякс няма предпочитание да се разделя със своя футболист, само че се счита, че управлението на нидерландския клуб би склонило да го продаде против 40-50 млн. евро. 

Договорът на Едсон Алварес изтича през лятото на 2025 година. Той беше притеглен в Аякс през 2019 година от мексиканския Америка. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР