Треньорът на Байер (Леверкузен) Чаби Алонсо беше категоричен, че ще

...
Треньорът на Байер (Леверкузен) Чаби Алонсо беше категоричен, че ще
Коментари Харесай

Чаби Алонсо се разграничи от слуховете за Тотнъм

Треньорът на Байер (Леверкузен) Чаби Алонсо беше безапелационен, че ще остане отпред на отбора и през идващия сезон. Световният първенец с Испания е спряган за мениджърския пост в Тотнъм, а е обсъждан и за Реал Мадрид, в случай че Карло Анчелоти напусне.

" Нормално е да има клюки в тази част на сезона. Но към момента имаме да реализираме огромни неща през акцията. Моите мисли са 100% тук през последните месеци. А главата ми е тук 100% за идващия сезон ", съобщи Алонсо.

Той дори мечтае за запаметяващ се завършек на първия си сезон отпред на Леверкузен. Тимът е на полуфинал в Лига Европа и шести в Бундеслигата четири кръга преди края.

" Искаме да запомним вечно този месец май. И дербито с Кьолн е първата стъпка ", сподели испанецът на конференция преди петъчния дуел против Кьолн.

" Не мислим за Рома към момента ", увери Алонсо.

Двубоят с Кьолн бе изместен от събота за петък, с цел да има тимът от Леверкузен повече време за подготовка за дуела с Рома от Лига Европа идващия четвъртък.

От Кьолн се оплакаха, че са осведомени доста късно за смяната, а от Леверкузен потвърдиха, че връзката сред двата клуба не е била идеална.

Чаби Алонсо съобщи, че този проблеми " не му е повлиял нито на него, нито на тима ".

" Разбира се, за нас е по-добре да играем два дни по-рано. Ние сме единственият немски тим в европейските шампионати. От тази позиция мисля, че може да се разбере смяната ", сподели експертът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР