Треньорът на Барселона - Шави Ернандес остана доволен от успеха

...
Треньорът на Барселона - Шави Ернандес остана доволен от успеха
Коментари Харесай

Шави: Тази победа ни дава огромна увереност за остатъка от сезона

Треньорът на Барселона - Шави Ернандес остана удовлетворен от триумфа с 1:0 над Атлетико (Мадрид).

Той съобщи, че отборът му е спечелил " златни три точки ". Специалистът заложи на система с четирима в халфовата линия и това даде резултат.

" Първият половин час ме убеди, че това е добра концепция, тъй като контролирахме събитията. Голът пристигна точно тъй като имахме числено преимущество в средата на терена и Педри се възползва от това. Спечелихме златни три точки. Възползвахме се от опциите си. Съперникът си подаваше добре и ни затрудни доста.

Важно е, че запазихме " суха " мрежа. След мача с Еспаньол споделих, че заслужавахме повече, до момента в който през днешния ден взехме трите точки, въпреки да не играхме толкоз добре.

Това е значима победа, само че не става дума единствено за трите точки, а за това, че ни дава голяма убеденост за остатъка от сезона. Видяхме, че можем да печелим на сходни игрища, страдайки като семейство... Макар да не играхме толкоз добре, колкото против Еспаньол, през днешния ден показахме, че умеем да страдаме и да измъкнем златни три точки. Ние сме отпред в таблицата и сме главен любимец за купата ", счита наставникът.
 Атлетико (Мадрид) - Барселона 0:1 в мач от Ла Лига
Барселона се изкачи еднолично на върха в Ла Лига след сладка победа над Атлетико (Мадрид)

Усман Дембеле изкова успеха на Барселона
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР