Треньорът на Барселона - Ернесто Валверде сподели мнението си за

...
Треньорът на Барселона - Ернесто Валверде сподели мнението си за
Коментари Харесай

Ернесто Валверде: Имаше много спорни моменти в мача

Треньорът на Барселона - Ернесто Валверде показа мнението си за равенството против Реал (Мадрид). Срещата бе напрегната и изпълнена с доста конфликти по терена, както и с някои странни съдийски решения.

" Имаше доста противоречиви моменти в мача, би трябвало да изгледам повтаряне, с цел да имам по-ясна позиция. Изгонването на Роберто бе необичайно. Изненадан съм, че той го удари в лицето. Трябва да го видя още веднъж по малкия екран.

В сходен мач постоянно ще има напрежение. То се усещаше още от първата минута. Ние искахме да победим огромния противник. Паднаха два гола, а по-късно пристигна аленият картон. През второто полувреме се борихме крепко, само че се усети, че сме с човек по-малко. Въпреки това не спряхме да нападаме. Трябваше да продължим да играем сплотено и да не се отхвърляме да нападаме.

Доволен съм от напъните на целия тим. Винаги е мъчно да играеш с човек по-малко, изключително против Реал. Те знаят по какъв начин да намират празните пространства в защитата. Можехме и да спечелим, само че резултатът е добър ", сподели Валверде.

 Барселона и Реал (Мадрид) приключиха наедно 2:2
Луд мач, слаб арбитър и Барса - Реал 2:2!

Истинско представление на " Камп Ноу " пред 97 939 фенове
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР