Треньорът на Барселона Ернесто Валверде коментира кризата в лагера на

...
Треньорът на Барселона Ернесто Валверде коментира кризата в лагера на
Коментари Харесай

Треньорът на Барса: И ние ще падаме като Реал

Треньорът на Барселона Ернесто Валверде разяснява рецесията в лагера на безконечния зложелател Реал Мадрид и гостуването на новака Жирона.

"Трудно ми е да приказвам за Реал Мадрид... Не чаках неприятния им старт. Но аз съм от другата страна на стената - или си от Реал, или от Барса. Преди един месец ние бяхме в същото състояние като тях и се предполагаше, че сме в бедствена обстановка. Но тук нещата могат да се трансформират всяка седмица ", показа Валверде.

"Идва есен, след това зима, пролет... Ние също ще губим мачове. Някои ще излизат от рецесии, други ще влизат в такива. Покрай въпросните "кризи " постоянно се подвига непотребен звук, само че сега аз мисля единствено за своя тим. Що се отнася до резултатите, някои тимове вършат напредък, а други бележат спад, това е обикновено. "

"Жирона не заслужаваше да загуби от Севиля в предходното си домакинство и аз ги виждам като тим, който играе добре и е решен да остане в елита. Мачът е доста значим. Това е дерби и в него има значим прочувствен фактор. Не би трябвало да забравяме, че против нас те ще бъдат по-мотивирани от нормалното. "

"Относно присъединяване на Лионел Меси в мача... Никой не изважда от състава си футболиста, който е вкарал четири гола в предходния дуел. Аз също няма да го извадя от състава ", приключи Валверде.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР