Треньорът на Барселона Чави Ернандес също бе неводолен от съдийството

...
Треньорът на Барселона Чави Ернандес също бе неводолен от съдийството
Коментари Харесай

Чави: Какво трябва да направим, за да ни дадат дузпа?

Треньорът на Барселона Чави Ернандес също бе неводолен от съдийството в мача с Манчестър Юнайтед (2:2) в плейофа за Лига Европа. Той претендира за две неотсъдени дузпи за неговия отбор в мача.

" Смятам, че имаше игра с ръка и това е чиста дузпа. И това бе втора сходна обстановка в мача. Как очаквате да се усещам? Същото се случи и в Милано в Шампионската лига. Днес се случва още веднъж. Какво би трябвало да създадем, с цел да ни дадат дузпа? Видя се ясно какво стана и считам, че това бе тествано и от ВАР. Не мога да допускам какво се случи ", гневен е Чави.
 Барселона и Ман Юнайтед оправдаха упованията и сътвориха шоу с четири гола Барселона и Ман Юнайтед оправдаха упованията и сътвориха шоу с четири гола
Иначе той бе удовлетворен от представянето на своя отбор в мача.

" Играхме против един от най-хубавите тимове в Европа, който има топ треньор отпред. Да, не спечелихме, тъй че не мога да приказвам за продължение напред. Има късмет и да отпаднем идната седмица, само че аз съм удовлетворен от представянето на тима в срещата ", добави експертът.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР