Треньорът на Барселона Чави Ернандес разкри след победата над Елче,

...
Треньорът на Барселона Чави Ернандес разкри след победата над Елче,
Коментари Харесай

Чави: Дембеле почти не беше спал, но поиска да играе

Треньорът на Барселона Чави Ернандес разкри след успеха над Елче, че крилото Усман Дембеле съвсем не е бил мигнал, откакто през предходната нощ брачната половинка му роди момиченце. Независимо от това французинът излезе като титуляр и се показа мощно.

“Усман играе на доста високо равнище. Показа и ангажираността си към клуба, тъй като стана татко предходната нощ и е спал доста малко в болничното заведение ", сподели експертът след триумфа с 3:0.

" Попитах го по какъв начин е, а той ми отговори: " Искам да играя ". Той е безспорен експерт. Откакто съм тук, съм доста благополучен, че го имам разполагаем. Той ни дава гаранция. Когато получи топката на крилото, знаем, че може да се случат доста неща. Напълно заслужава повиквателната си в националния тим на Франция ", сподели още Чави.

Наставникът е горделив с футболистите си: “Разполагаме с доста огромен състав, упражняваме добре и всички са добре готови. Тази година не е естествена поради календара и се нуждаем от всичките ни състезатели ”.

Той особено отличи и Роберт Левандовски, който вкара два гола: “Той е доста непретенциозен, работи крепко и е характерен експерт. Изумен съм от чисто човешката му страна Левандовски е предан на отбора и в това време постоянно е “гладен ” за голове. За нас е разкош да го имаме в редиците си ”.

Снимки: Imago | Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР