Треньорът на Айнтрахт Франкфурт Дино Топмьолер говори на прескоференция преди

...
Треньорът на Айнтрахт Франкфурт Дино Топмьолер говори на прескоференция преди
Коментари Харесай

Треньорът на Айнтрахт: Бразилците са опасни, трябва да имаме респект към Левски

Треньорът на Айнтрахт Франкфурт Дино Топмьолер приказва на прескоференция преди дуела на неговия отбор против Левски в първи мач от от плейофната фаза на Лигата на конференциите. Специалистът подходи с почитание към българския отбор и регистрира като основно почитателите, които ще изпълнят стадиона, както и бразилците в състава на Николай Костов. От думите на мениджъра стана ясно, че Коло Муани е на линия за дуела против Левски.

" За страдание нямахме доста време да се подготвим. Липсваше ни някои и друга подготовка. Искаме да запазим този темп, както е във Висшата лига да вземем за пример. Има двама бразилци в Левски, които са доста положителни и би трябвало да имаме почит, и при всички случаи ще се опитаме да сме постоянни с 4-3-3. Няма да бъде елементарен мач за нас ", стартира той.

" Знаем, че Левски отсрочи два мача. Знак е, че всичко ще дадат от себе си, с цел да завоюват дуела. Знаем, че всички билети са разпродадени, като стадионът ще бъде цялостен. Това демонстрира, че мачът ще е доста значим за нях ", продължи Топмьолер.

" Да, Хасебе е болен и е аут за идния мач. Тута е опция, ще забележим дали ще го използваме. Искаме да участваме в евротурнирите. Целта ни е да влезем в груповата фаза.  Ние искахме да упражняваме в Германия, с цел да сме съсредоточени и да се подготвим, без да бъдем следени. За нас е значимо да определим и тактиката за нашия мач ", добави треньорът на Айнтрахт.

" Говорихме с някои играчи от нападението. Всички са доста положителни и в неделя, когато играхме против Дармщат беше доста уморително и горещо, на място ще решим какъв избор да създадем. Ние желаеме да реализираме оптимални резултати, би трябвало да преценим по какъв метод да подходим към дуела. Якич оказа помощ доста в последния мач и се радваме, че ще бъде с нас. Надяваме се и Робин да ни поддържа по същия метод. ", разяснява експертът.

" Коло Муани е тук, доста добре се оправя, взе участие и тази заран в тренировката. Ще е с нас в утрешния мач ", приключи Дино Топмьолер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР