Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви след отпадането на

...
Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви след отпадането на
Коментари Харесай

Симеоне за отпадането от Дортмунд: Техните играчи бяха по-мощни в атака

Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне съобщи след отпадането на четвъртфиналите в Шампионската лига, че тимът му е опитвал да завоюва до самия завършек на мача против Борусия Дортмунд. Атлетико отстъпи с 2:4 като посетител в реванша и макар успеха с 2:1 в първия дуел, не съумя да се класира за полуфиналите.

" Отборът опитваше до края да завоюва срещата, която от самото начало бе друга от това, което искахме ", призна Симеоне пред формалния уебсайт на Европейската футболна централа - УЕФА.

" Борусия Дортмунд реагира добре на нашето равнене за 2:2 и завоюва най-много, тъй като техните играчи бяха по-мощни в офанзива ", добави Диего Симеоне и продължи:
 Терзич: Изключително съм благополучен и горделив
Терзич: Изключително съм благополучен и горделив

Ето какво сподели

" В началото те имаха един късмет и се възползваха, а ние имахме един и не го направихме. Единствените благоприятни условия, които имаха в последна сметка бяха осъществени.

След като резултатът стана 2:2, офанзивите, които проведоха приключиха с голове. Футболистите свършиха голяма работа, с цел да могат да се конкурират с съперника. Дадохме най-хубавото от себе си. Няма какво повече да кажа. "

" Успяхме да се доближим в обшия резултат и бяхме покрай равнене, само че те ни превъзхождаха, а когато един отбор те превъзхожда, би трябвало да бъде поздравен ", приключи наставникът на Атлетико Мадрид.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР