Треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне е подготвен за високата

...
Треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне е подготвен за високата
Коментари Харесай

Диего Симеоне: Харесвам стила на Селтик

Треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне е квалифициран за високата преса на Селтик и се надява неговият тим да реагира уместно в идния на следващия ден мач от Шампионска лига.

На " Селтик Парк " в Глазгоу предишния месец двата тима приключиха 2:2, а на следващия ден се срещат още веднъж на " Уанда Метрополитано " в Мадрид в мач от група Е.

" Селтик играе футбол, който в действителност одобрявам, тъй че имам цялостно почитание към противника. Мисля, че ще играят тъкмо по същия метод, както против Фейенорд, Лацио и нас. Това е техният жанр и не чакам нищо друго с изключение на те да излязат по същия метод. Противникът играе същинска висока преса и те в действителност не ни оставиха време да мислим. Трябва да можем да се оправим с това. Знаем, че противникът ни стартира доста добре мачовете, тъй че ще се опитаме да противодействаме ", сподели Симеоне на конференцията преди мача.

Атлетико е втори в класирането на група Е с 5 точки, една по-малко от водача Фейенорд. Селтик е финален с 1 точка, а трети е Лацио с 4.

" Обикновено виждате доста голове в Шампионската лига, тъй като всички тимове имат положителни футболисти, положителни нападатели, знаят по какъв начин да играят футбол. Това е задачата на Шампионската лига. Но нашата мощ през годините беше способността ни да запазим мрежата чиста и да израснем оттова като тим. Ще се опитаме да създадем това, като запазим мрежата чиста и по-късно ще се опитаме да намерим способи да вкараме гол на Селтик, който знае по какъв начин да играе футбол. Групата е доста сложна. Мисля, че Селтик заслужаваше повече против Фейенорд и Лацио. Очевидно всеки тим ще губи точки. Двата тима, които съумеят да бъдат по-постоянни, ще бъдат тези, които се класират за 1/8-финалите ", сподели още Симеоне.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР