Треньорът на Арда - Николай Киров - ще подготви два

...
Треньорът на Арда - Николай Киров - ще подготви два
Коментари Харесай

Николай Киров подготвя големи промени в Арда

Треньорът на Арда - Николай Киров - ще приготви два листата към управлението. Наставникът на кърджалийци най-късно до края на месеца би трябвало да вземе решение на кои играчи ще разчита и на кои не за идващия сезон. 48-годишният експерт се завърна отпред на отбора в края на февруари и подписа контракт за година и половина.

Куп играчи на Арда са с изтичащи контракти през лятото. Вратарят Анатоли Господинов, Пламен Крачунов, Иван Коконов, Лъчезар Котев, Милен Стоев и Ел Мами Тетах са с договори до юни и след края на сезона може да изоставен като свободни сътрудници, в случай че не преподпишат. Те към този момент могат да водят свободни договаряния и да парафират предварителни съглашения с други клубове. Треньорът би трябвало да уточни на кого ще разчита от тях, както и на кои позиции ще желае да укрепи отбора си.

Николай Киров ще може да разчита за днешното домакинство на укрепване в състава, защото в сметките му се завръщат след санкции Пламен Крачунов и Принц Окези, а след травма се завръща Густаво Каскардо, до момента в който Феликс Ебоа Ебоа ще бъде подготвен за гостуването на Лудогорец на 15 април. По този метод Арда ще има радикално друга отбрана от тази при загубата от Етър (1:2), написа " Тема спорт ".
 В Арда не одобриха по никакъв начин леко разочароващата загуба от Етър
В Арда не одобриха по никакъв начин леко разочароващата загуба от Етър

Собственикът на кърджалийци привикал на диалог всички футболисти

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР