Треньорът Хенк де Йонг се оказа в много сложна ситуация

...
Треньорът Хенк де Йонг се оказа в много сложна ситуация
Коментари Харесай

Неловко! Треньор изхвърли бъдещия си отбор от елита

Треньорът Хенк де Йонг се оказа в доста комплицирана обстановка след последния мач на своя тим. Настоящият му отбор победи бъдещия му тим, за който ще работи през идващия сезон, с което го остави във второто равнище на шампионата.

54-годишният експерт е управител на Де Граафшап от 2017 година, само че към този момент има подписан контракт да поеме Камбуур, освен това за повторно в кариерата си.

Henk de Jong's De Graafschap are playing Cambuur in the Promotion/Relegation Playoffs. He will be Cambuur's manager next season. #GRAcam pic.twitter.com/HkcDWFP8Gt
— Football 24/7 (@foetball247) May 22, 2019
Преди ден двата тима (настоящия и бъдещия на треньора) се изправиха един против различен в холандските плейофи. Де Граафшап приключи на 17-о място е Ередивизи и се наложи да се бори за оставането си в елита. Първият мач приключи 1:1, само че Де Граафшап надви във втория с 2:0.

Това значи, че Де Йонг, спазвайки работната нравственос с Де Граафшап, остави бъдещия си клуб, с който ще работи от идващия сезон във второто равнище на Холандия. Самият ментор, който може да бъде наименуван същински експерт, реши както своето бъдеще, по този начин и на своите идни работодатели.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР