Треньорът Дерменджиев благодари на собствениците, които са повярвали в него.

...
Треньорът Дерменджиев благодари на собствениците, които са повярвали в него.
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: Респект към Черно море, но ние искамме титлата

Треньорът Дерменджиев благодари на притежателите, които са повярвали в него. Това се случи на конференция преди началото на новия сезон в Първа лига, преда кореспондент на БГНЕС. Шампионите са на лагер в София преди заминаването си за Турция на 11 януари.


„ Започваме сложен и виновен интервал. Подготвителният интервал е доста значим. Ще се постараем да подготвим добре играчите и се надявам да няма травми “, бяха първите думи на Дерменджиев.

„ Чака ни един доста виновен полусезон, въз основата на това, че имаме доста сгъстена стратегия. Трябва да запазим играчите здрави, с цел да стигнем до края на състезание и да осъществим задачите си – да станем първенци, да вземем Купата на България и да достигнем допустимо най-далече в Лигата на конференциите “, сподели още той.

„ Единствено Антон Недялков е на надзорен обзор, други контузени няма. Надявам се скоро и той да стартира естествена подготовка. Искаме да запазим главния състав и в случай че опция да притеглим не повече от един човек. Исках разнородни съперници за подготовката и съм удовлетворен “, съобщи Дерменджиев.

„ Отнасяме се с огромен почит към Черно море. На Илиан Илиев му се даде опция да работи и той сподели качествата си “, съобщи старши треньорът на Лудогорец.

На въпрос дали има краен период за привличането на нови футболисти, Дерменджиев съобщи: „ Има прозорец и ние в него, в случай че решим нещо – ще би трябвало да бъдем подготвени. Ако пристигна състезател, той би трябвало да се приготви и вероятно да играе за Лигата на конференциите “

„ Лудогорец е с мач по-малко от своите съперници и за това може би позицията е по-различна. Не мисля, че има огромна разлика в шампионата. Винаги съм желал да има по-голяма конкуренция. Ние ще се постараем в края на шампионата да сме първи “, сподели още той.

„ Българският футбол от доста години играе на този принцип. Има доста отзиви по тези тематики. Аз мисля, че не би трябвало нищо да не се трансформира, само единствено бих понижил групата на 10 тима, в случай че зависи от мен. Но не можем да сменим формата, тъй като няма да отговаряме на Европа. „ Програмата не ни тормози, макар че е доста сгъстена през цялото време. Аз мисля, че е рано да се срещнем със Сервет. До нашия мач, те ще изиграят 5 мача в Швейцария, ще се срещнем съвършено и можем да гледаме и онлайн “, приключи Георги Дерменджиев. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР