Треньор по баскетбол в гимназия за момичета и един от

...
Треньор по баскетбол в гимназия за момичета и един от
Коментари Харесай

Треньор и играч по баскетбол в гимназията на Ню Йорк са уволнени, след като отборът, срещу който са играли, е бил атакуван с антисемитска реторика

Треньор по баскетбол в гимназия за девойки и един от играчите на тима са били уволнени, откакто тимът, против който са играли, е бил нападнат от антисемитисти изразителност по време на мач в Ню Йорк предходната седмица, съгласно изказване на учебната система и кмета на Йонкърс.

Разследването на случая продължава, споделиха чиновници, добавяйки, че други хора, които вероятно са забъркани, могат да бъдат дисциплинарно осъдени.

Мачът се организира в четвъртък сред университетските тимове за девойки от The Leffell School, частно еврейско учебно заведение в Хартсдейл, и Roosevelt High School Early College Studies, държавно учебно заведение в Йонкърс.

През третото тримесечие членовете на екипа на учебното заведение Leffell бяха ранени от това, което играчът на Leffell Робин Босуърт назова „ физическия жанр на игра на другия тим “ в коментар за своя онлайн учебен вестник, The Lion's Roar.

Нейният тим реши да завърши мача рано, след третата четвърт, съгласно Босуърт.

Босуърт добави,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР