Трент Александър-Арнолд вярва, че успехът на Ливърпул през последните години

...
Трент Александър-Арнолд вярва, че успехът на Ливърпул през последните години
Коментари Харесай

Трент Александър-Арнолд си поставя за цел да спечели много повече от Манчестър Сити, докато надпреварата за титлата във Висшата лига се загрява

Трент Александър-Арнолд има вяра, че триумфът на Ливърпул през последните години „ значи повече “ от трофея на Манчестър Сити.

Манчестър Сити остава в центъра на финансово следствие от Висшата лига със 115 обвинявания за хипотетични нарушавания сред 2009 и 2018 година Ако бъде приет за отговорен, мнозина считат, че това може да опетни наследството на сполучливия тим на Пеп Гуардиола.

От 2018 година насам Ливърпул е на шията с актуалните първенци във Висшата лига, като на косъм му липсва купата през сезоните 2018-19 и 2021-22 единствено с една точка. През сезон 2019-20 Ливърпул на Юрген Клоп попречи на тима на Гуардиола да завоюва нова купа. Те се надяват да повторят това достижение този сезон.

Въпреки че Сити печели два пъти повече огромни оценки от Ливърпул през съответните столетия на Гуардиола и Клоп (14 против 7), Александър-Арнолд се съмнява дали трофеите на Сити носят същата прочувствена тежест.

" Трудно е. Изправяме се против машина, която е основана да побеждава -...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР