Транзитът на планетата Меркурий в зодията Близнаци предлага интересен и

...
Транзитът на планетата Меркурий в зодията Близнаци предлага интересен и
Коментари Харесай

Транзитен Меркурий в Близнаци - какво да очакваме

Транзитът на планетата Меркурий в зодията Близнаци предлага забавен и динамичен интервал, който може да повлияе на нашата връзка, мислене и взаимоотношение с близките. Меркурий, като планета, обвързвана с връзката и умствените качества, в Близнаци намира своя дом и демонстрира своите мощни страни.

В този интервал можем да чакаме усилена интензивност в продан на хрумвания и информация. Меркурий в Близнаци раздава сила, която ни подбужда да се ангажираме с разнородни информационни действия. Ще имаме по-голяма податливост да се ангажираме в полемики, да показваме своите отзиви и да поддържаме връзка с другите. Това може да бъде удобно време за договаряния, презентации, писане, обучение и образование.

 Меркурий в Близнаци

Транзитният Меркурий в Близнаци също по този начин благоприятства особено гъвкавостта и адаптационните качества. Близнакът е зодията, обвързвана с приспособимостта и способността да се оправяме с разнородни обстановки. По време на този пренос можем да бъдем по-отворени към нови хрумвания, да се приспособяваме бързо към измененията и да се приспособяваме към разнообразни условия.

Също по този начин този пренос може да усъвършенства нашите информационни умения. Меркурий в Близнаци ни оказва помощ да изразим своите хрумвания по явен и безапелационен метод. Можем да бъдем по-бързи и ловки в отговорите си, както и да се научим да слушаме интензивно и да бъдем открити към мнението на другите. Това може да усъвършенства нашата дарба за ефикасна връзка и да не помогне в персоналните и професионални връзки.

Въпреки това би трябвало да бъдем деликатни и да използваме силите на този пренос по уравновесен метод. Прекаленото отнемане от повърхностни или прекалено голям брой хрумвания може да не разсейва и да затрудни концентрацията ни. Важно е да намерим баланс сред необятния обсег на ползите и задълбочаването във значими планове или хрумвания.

В умозаключение, директният Меркурий в Близнаци е време, когато чакаме нараснала връзка, еластичност и усъвършенствани информационни умения. Това е интервал, който не дава опция да се употребява с разнородни информационни условия действия и да се приспособи към смяната.

 Транзитен Меркурий в Близнаци

Ако сме деликатни и уравновесени, можем да използваме тези мощни страни на директния Меркурий в Близнаци, с цел да напреднем в нашите персонални и професионални желания.

Вижте още: Забранени неща по време на назадничав Меркурий.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР