Транссексуалната дъщеря на Илон Мъск подаде молба за промяна на

...
Транссексуалната дъщеря на Илон Мъск подаде молба за промяна на
Коментари Харесай

Транссексуалната дъщеря на Илон Мъск не иска да бъде свързвана с биологичния си баща, променя и името си

Транссексуалната щерка на Илон Мъск подаде молба за смяна на името в сходство с нейната нова полова еднаквост и тъй като " към този момент не живее и не желае да бъде свързвана с биологичния си татко по никакъв метод “.

Искане за смяна на името й и нов акт за раждане, отразяващ новата й полова еднаквост, бяха подадени във Върховния съд на окръг Лос Анджелис в Санта Моника през април и неотдавна това беше обявено от медиите.

Ксавие Александър Мъск, който неотдавна навърши 18 години, изиска смяна в признаването на пола от мъж на жена и смяна на името, съгласно правосъдните документи.

Майка ѝ е Джъстин Уилсън, която се разведе с Мъск през 2008 година

Няма пояснение за разрива сред Мъск и щерка му. Нито юристът на Мъск, нито медийният офис на Tesla дадоха отговор неотложно на искане за коментар от Ройтерс.

Около месец откакто детето му подаде молба за промяна на името и пола, Мъск сподели, че поддържа Републиканската партия, чиито определени представители поддържаха поредност от закони, ограничаващи правата на транссексуалните в щатите.

" Аз безусловно поддържам транссексуалността, само че всички тези смени на идентичността са естетически кошмари “, написа Мъск в Twitter през 2020 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР