Транссексуалната дъщеря на Илон Мъск е подала молба за промяна

...
Транссексуалната дъщеря на Илон Мъск е подала молба за промяна
Коментари Харесай

Транссексуалната дъщеря на Илон Мъск сменя името си

Транссексуалната щерка на Илон Мъск е подала молба за смяна на името си в сходство с нейната нова полова еднаквост и тъй като „ към този момент не пребивавам и не желая да бъда обвързвана с биологичния си татко по никакъв метод или форма “, както твърди тя .

Молбата за смяна на името и за нов акт за раждане, отразяващ новата ѝ полова еднаквост , беше подадена във Върховния съд на окръг Лос Анджелис в Санта Моника през април.

Ксавие Мъск, който неотдавна навърши 18 години , изиска от съда да промени разпознаването на пола ѝ от мъжки на женски и да записва новото ѝ име, съгласно правосъдните документи, налични онлайн посредством.

Elon Musk's transgender daughter has filed a request to change her name in accordance with her new gender identity to sever ties with her father
— Reuters (@Reuters)
Майката на Ксавие е Джъстин Уилсън , която се разведе с Мъск през 2008 година

Липсва в допълнение пояснение за проблемите сред Квасие и Илон.

През май, към месец след подаването на документа за смяна на името и пола, Мъск заявява поддръжката си за Републиканската партия, чиито определени представители поддържат пакет от законодателство, което ще ограничи правата на транссексуалните в щатите в цялата страна .

През 2020 година Мъск написа в Twitter: „ Аз изцяло поддържам транссексуалните, само че техните местоимения са естетически призрачен сън “ .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР