Транспортният министър Николай Събев издавал противозаконни нареждания за отнемане на

...
Транспортният министър Николай Събев издавал противозаконни нареждания за отнемане на
Коментари Харесай

Николай Събев издавал противозаконни нареждания за отнемане на лицензи на транспортни фирми

Транспортният министър Николай Събев издавал незаконни нареждания за лишаване на лицензи на транспортни компании. За това свидетелства чиновник на ИА " Автомобилна администрация ", оповестяват от " Юнион Ивкони ". Министърът е разпоредил да се търсят, а в случай че няма - да се измислят толкоз нарушавания, колкото е належащо, с цел да се оправдае идното лишаване на лицензи.

От транспортната компания са подали и сигнал до Върховна касационна прокуратура. Те са посочени нарушаванията на редица нормативни документи, осъществени от Николай Събев и ръководената от него администрация.

Държавният чиновник самичък се е свързал с шефа на " Юнион Ивкони " и " Груп плюс ", с цел да опише за отмъщението, което е квалифицирано от министъра на превоза. Той е подготвен да спомага на следствието с информацията, която има. От " Юнион Ивкони " и " Груп плюс " са безапелационни, че пошлият сюжет на Събев няма да успее, заради липса на каквито и да било правни причини.

Когато един министър на страна в Европейски Съюз има частен бизнес в бранша, който управлява, това не е проблем. Когато един министър целеустремено унищожава Български пощи в името на развиването на частния си бизнес, това не е проблем. Когато един министър стартира да разчиства конкуренцията и употребява държавния уред за репресии върху частни компании, това не е проблем, обявиха от " Юнион Ивкони ".

От транспортната компания са безапелационни, че Николай Събев, който желае да ръководи повереното му министерство като частна компания. Гласът на българският бизнес е гласът на свободния човек, който не желае да се върне посредством машината на времето на Николай Събев в 1944 г, споделят още от " Юнион Ивкони ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР