Транспортният кораб Liberty Passion, собственост на САЩ, транспортира военно оборудване

...
Транспортният кораб Liberty Passion, собственост на САЩ, транспортира военно оборудване
Коментари Харесай

Американски кораб се отправи към Гърция с военно оборудване на борда

Транспортният транспортен съд Liberty Passion, благосъстоятелност на Съединени американски щати, транспортира военно съоръжение до пристанището Александруполис в Северна Гърция, съгласно уеб страницата MarineTraffic.

Корабът напусна американското пристанище Чарлстън на 5 март и ще дойде в гръцкото пристанище Александруполис на 19 март вечерта, оповестява РИА Новости.

Liberty Passion, издигнат през 2017 година, е предопределен за превозване на съоръжение.

Междувременно новинарският уебсайт 902.gr на гръцката комунистическа партия споделя, че доставеното съоръжение съставлява опасност за Гърция. Според портала военната техника ще бъде доставена в Полша за подсилване на групировката на НАТО на границата с Русия, оповестява Ren TV.

Подчертава се, че наличието на американския самолетоносач е „ извънредно обезпокоително и рисково събитие за нашия район, което би трябвало да бъде наказано от гръцкия народ “.

„ Базата на НАТО в нашия град би трябвало да бъде наказана в мозъците на всеки александруполец, всеки грък “, се споделя в известието.

По-рано формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова съобщи, че американските портативни зенитно-ракетни комплекси Stinger, доставени на Киев от Запада, могат да попаднат в ръцете на терористични групировки.

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР