Транспортният бранш в България губи около 200 000 евро годишно

...
Транспортният бранш в България губи около 200 000 евро годишно
Коментари Харесай

Емил Радев: Транспортният бранш в България губи около 200 000 евро годишно заради това, че България не е в сухопътния Шенген

Транспортният отрасъл в България губи към 200 000 евро годишно поради това, че България не е в сухопътния Шенген. Имаме поддръжка на Екологичен потенциал и на Европейска комисия за това ". Това съобщи нощес Емил Радев претендент за евродепутат от ГЕРБ-СДС в предаването „ Денят онлайн " по NOVA NEWS.

Той е удовлетворен, че всички български евродепутати от всички политически сили имат единодушие по тематики като Шенген, българско розово масло, пакета „ Мобилност ". " Правителството, за жалост, не си прави работа. Помня по какъв начин министър председателят Николай Денков смъкна доверието си от вътрешния министър и изиска оставката му. Това стана две седмици преди съвещанието на Съвета на вътрешните министри, на което се уговаряше приемането на България в Шенген ", сподели Радев.

Той беше член на правната комисия в настоящия състав на Европарламента. За проблемите със правосъдната система в България той посочи, че единствено в България няма закон за персоналния банкрут. „ В България кредиторите могат да преследват длъжниците си през целия им живот и даже техните наследници ", изясни Радев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР