Трансформацията в Барселона продължава с пълни сили от пристигането на

...
Трансформацията в Барселона продължава с пълни сили от пристигането на
Коментари Харесай

Шави е готов да се раздели с най-голямата си звезда, за да привлече бранител на Ман Сити

Трансформацията в Барселона продължава с цялостни сили от идването на Шави в клуба, като следващата смяна, която е приготвил треньорът, касае центъра на защитата, само че за сметка на най-голямата му звезда в отбора.

Каталунецът вижда това, което и всички останали странични наблюдаващи, а точно, че най-слабото звено в тима му е отбраната, където Жерард Пике е в зенита на кариерата си, а Юмтити, Араухо, Гарсия, Мингеса и Лангле не демонстрират нужните качества за тима от този сан. Именно това е повода старши-треньорът да се оглежда за нов централен бранител, а редица английски и испански издания настояват, че първата му цел е Аймерик Лапорт от Манчестър Сити.

27-годишният французин с испански паспорт е един от стожерите в защитата на „ жителите “, което го прави сложна цел даже за Барса. До договорка обаче може да се стигне, в случай че в противоположната посока потегли Франки де Йонг.

Нидерландецът е може би най-класният състезател сега на „ Ноу Камп “, само че неналичието на задоволително класа към него го лишава от опцията да заблести по този начин, както може най-добре.

Разиграващият халф безспорно би намерил място в състава на Хосеп Гуардиола, тъй че това би била една от покупко-продажбите, в които всички биха били удовлетворени, стига естествено слуховете да се окажат правилни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР