Трансформърс: Възходът на зверовете е по кината от почти седмица

...
Трансформърс: Възходът на зверовете е по кината от почти седмица
Коментари Харесай

Какво му е специалното на Porsche-то от Трансформърс: Възходът на зверовете

" Трансформърс: Възходът на зверовете " е по кината от съвсем седмица и към този момент много хора са имали опцията да видят какво крие новият филм.

Какво да чакаме от " Трансформърс: Възходът на зверовете "

Ред е за нови Трансформърси

И всички, гледали кино лентата, сигурно са обърнали внимание на една съответна кола, която има съществена роля. Става дума за едно сиво Porsche, в което се трансформира един от главните Автоботи - Мираж (озвучен от Пийт Дейвидсън).

Тази кола не е по никакъв начин инцидентна и в случай че би трябвало да бъдем точни, е Porsche 911 Carrera RS 3.8. Оливър Хофман, който дава отговор за маркетинга в  Porsche AG, счита, че това е идеалната кола освен тъй като действието се развива през 1994 година, само че и поради самия Автобот, който приема тази форма.

" Той е корав темперамент с положително сърце и малко бунтарска жила понякога. " Специалното на колата е, че Porsche са произвели едвам 55 бройки от Carrera RS 3.8, която я прави извънредно необичаен автомобил с историческа стойност.

И както знаем, във кино лентата колата минава през много компликации и тествания надали някой е задоволително вманиачен, с цел да рискува едно същинско  911 Carrera RS 3.8 да пострада. И се оказваме прави.
 Снимка 622415

За задачите на кино лентата са особено основани пет автомобила, които извън да наподобяват съвсем на Carrera RS 3.8. Това, което сме гледали на огромния екран, може и да не е бил достоверният автомобил, само че пък звукът е тъкмо негов.
 Porsche промени емблемата си за първи път от 2008 година
Първа смяна за Porsche от 15 години насам

Корените обаче са непокътнати

Интересното е, че всяка една от петте особено основани коли е имала характерна задача. Една от тях да вземем за пример е била предопределена единствено за сцената, в която се кара на заден ход с висока скорост.

Друга е била употребена единствено за каскадите, а трета за сцените, в които в непосредствен проект е лидерът на колата.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР