Трансферният специалист Фабрицио Романо разкри още подробности за рекордната оферта

...
Трансферният специалист Фабрицио Романо разкри още подробности за рекордната оферта
Коментари Харесай

Вижте още подробности за рекордната оферта към Бензема от Саудитска Арабия

Трансферният експерт Фабрицио Романо разкри още детайлности за рекордната оферта към звездата на Реал Мадрид Карим Бензема от Ал-Итихад.

Според известния публицист на френския притежател на “Златната топка ” e препоръчана оферта за 2 години, като заплатата му ще бъде близо 100 млн. евро на сезон. Към нея ще бъдат добавени пари от имиджови права и реклама. Бензема ще има своя частна резиденция напълно по негов избор, а също така ще бъде дипломат на Саудитска Арабия в акцията на страната да завоюва домакинство за Мондиала през 2030 година.

Офертата на арабите е изпратена предходната седмица - преди гостуването на Реал Мадрид на Севиля. Френският нападател към момента не е възобновил контракта си с Кралския клуб и съществено обмисля бъдещето си. Реал Мадрид пък е подготвен да предложи  на Бензема удължение на договора с още една година.

Очаква се той да вземе решение до края на седмицата, като към момента разисква предлагането със фамилията и сътрудниците си. В Реал към този момент имат разновидности за нов нападател при овакантяване на Бензема, като се заприказва за техен интерес към Хари Кейн от Тотнъм и Лаутаро Мартинес от Интер.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР