Трансферираният в Милан Оливие Жиру твърди, че Господ му е

...
Трансферираният в Милан Оливие Жиру твърди, че Господ му е
Коментари Харесай

Жиру: Бог искаше да отида в Милан

Трансферираният в Милан Оливие Жиру твърди, че Господ му е дал знак да премине в италианския клуб. Нападателят, който скоро ще навърши 35 години, беше взет от Челси за 1+1 млн. евро. “Бог искаше от мен да подпиша с Милан”, съобщи международният първенец от Мондиал 2018 на формалното си показване през днешния ден.

“Когато бях млад, гледах мачовете с Андрий Шевченко в отбора. По-късно той ми стана добър другар, до който се допитвах за съвет по отношение на бъдещето”, продължи Жиру.

“Искам да допринеса за триумфите на тима. Искам да съм огромният брат за останалите момчета и да оказа помощ с опита си. Надявам се също по този начин да бъда запомнен като добър човек, а не самичък като популярен футболист”, въодушевен е французинът.

Той взима именитата за “росонерите” фланелка с №9, носена от играчи като Филипо Индзаги, Марко ван Бастен и Жан-Пиер Папен. “Не съм религиозен и надлежно не чувствам напън по отношение на въпросния номер”, спокоен е играчът.

Жиру обаче загатна, че е окуражен за нещо съществено на “Сан Сиро”. Тимът се завръща в Шампионската лига след 7 години отвън нея.

“Печелил съм голям брой титли във всички клубове, в които съм бил. Искам да е същото и тук. Имам нещо поради, само че не желая да го разгадавам, тъй като в противоположен случай напрежението би било прекомерно огромно. Нека просто да кажем, че задачата ми е да спечелвам с Милан”, разкри единствено той.

Французинът ще играе дружно със Златан Ибрахимович, който през октомври ще стане на 40 години. “Възрастта ми не е от голяма важност. Ибра е с няколко години по-стар от мен, само че всичко е въпрос на нрав. С точната мотивация можеш да постигнеш много”, приключи Жиру.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР