Трансферът на Станислав Иванов в Чикаго Файър е въпрос на

...
Трансферът на Станислав Иванов в Чикаго Файър е въпрос на
Коментари Харесай

Трансферът на Стаси Иванов е близо, Левски ще прибере добри пари

Трансферът на Станислав Иванов в Чикаго Файър е въпрос на часове, пишат сътрудниците от Топспорт. Бившият юношески национал на България се е схванал с отбора от МЛС. Ако не бъде продаден в този момент, то той ще премине в някогашния тим на Христо Стоичков през лятото като свободен сътрудник.

''Левски'' към този момент отхвърли една оферта на американците, само че те упорстват да имат Иванов в състава си за началото на сезона. Такова е желанието на треньора Рафаел Вики.

Поради тази причина на " Герена " е постъпила нова оферта от Чикаго Файър за Станислав Иванов. Сумата е към 300 000 евро, което не е малко за футболист, който след шест месеца ще е свободен сътрудник. Очакванията са шефовете на " сините " да одобряват предлагането, тъй като в противоположен случай крилото ще напусне като свободен сътрудник през лятото. По наша информация, договорката може да се смята за сигурна, като в идващите няколко дни ще бъдат изчистени всички елементи.

За идния трансфер осведомят и редица реномирани американски уеб сайтове.

В началото на октомври Стаси изпадна в недружелюбност, откакто отхвърли да премине в немския Ерцебирге (Ауе). След това не бе включван в групата на тима. Съществува възможност Иванов въпреки всичко да бъде разполагаем на треньора Славиша Стоянович за мачовете до края на годината, след което да се насочи зад Океана.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР