Трансферът на Пол Погба от английския футболен клуб Манчестър Юнайтед

...
Трансферът на Пол Погба от английския футболен клуб Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Трансферът на Погба е неизбежен

Трансферът на Пол Погба от британския футболен клуб Манчестър Юнайтед в испанския Реал Мадрид е "неизбежен ", написа английският ежедневник Дейли Мейл, базирайки се на разнообразни информации в интернационалните медии.

Френският халф неколкократно даде ясно да се разбере, че желае да напусне "Олд Трафорд " това лято, дискутирайки опцията за ново предизвикателство с медиите. Испанският Апелативен съд поддържа изказванията с това, че Юнайтед към този момент е в напреднали договаряния с негови заместници, а точно с португалеца Бруно Фернандеш от Спортинг Лисабон и със сърбина Сергей Милинкович-Савич от Лацио.

Погба пък желае прехвърлянето да се случи допустимо най-скоро, с цел да бъде избегната сагата от лятото на 2016-а, когато той подписа с Юнайтед.

Въпреки че е може би най-голямата звезда на тима, Погба е обезпокоен от обстоятелството, че не е най-добре платеният футболист. Той прибира по-малко от Алексис Санчес, а и счита, че няма огромни шансове да завоюва "Златна топка " с екипа на Юнайтед.

Медиите в Испания считат, че загубата с 3:7 против Атлетико Мадрид ще принуди Реал да форсира договарянията за Погба. Очаква се французинът да наследи заплатата на Гарет Бейл в размер на 14.5 милиона евро на сезон./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР