Трансферът на футболиста на Пари Сен Жермен Анхел Ди Мария

...
Трансферът на футболиста на Пари Сен Жермен Анхел Ди Мария
Коментари Харесай

От УЕФА провалили трансфера на Ди Мария в Барса

Трансферът на футболиста на Пари Сен Жермен Анхел Ди Мария в Барселона в последния ден от летния траснферен прозорец е пропаднал поради УЕФА, оповестява “The Sun”.

Двама изгарят поради финансовите неволи на ПСЖ

Британското издание разкрива, че защото от Европейската футболна централа са подели следствие, заради нарушение на финансовия феърплей при прехвърлянето на Неймар във френския гранд. Както е известно бразилецът дойде в ПСЖ за революционната сума от 198 милиона паунда.

Каталунците пробваха да хвърлят бомбата и да привлекат в последния миг някогашния футболист на Реал Мадрид. Радио “Монте Карло” твърди, че испанският гранд се е надявал да получи играча на доста понижена цена. Парижани незабавно се нуждаят от няколко продажби, с цел да вкарат в хазната си 70 милиона паунда, с които да избегнат още проблеми с УЕФА.

ПСЖ пробва да натири непотребен в Челси

Както по-рано през днешния ден стана ясно, мерникът върху Ди Мария към този момент е вдигнат, което значи, че той сигурно ще напусне “Парк де Пренс” през зимата. Освен аржентинецът, французите ще опитат да пробутат и ненужния Лукас Моура, който също не попада в сметките на Унай Емери през този сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР