Трансджендърът от Нова Зеландия Лея Мембри не възнамерява да се

...
Трансджендърът от Нова Зеландия Лея Мембри не възнамерява да се
Коментари Харесай

До къде ще стигне светът? Сексапилна блондика замрази спермата си, за да стане баща и майка едновременно

Трансджендърът от Нова Зеландия Лея Мембри не има намерение да " се връща " в мъжкото си тяло, само че възнамерява в бъдеще да роди дете... Естествено, тя самата няма да роди.

Действително, външно Лея е невероятно да бъде отличена от нормално момиче. Трудно е да се повярва, че единствено преди няколко години това е бил младежът Ли. Впрочем, него още в учебно заведение го наричали хей и момиче, написа в. " Дейли Мейл ".


В скоро време Лея възнамерява да си направи интервенция за промяна на пола, само че признава, че сега целите ѝ са други. " В момента за мен е доста по-важно да се усещам жена извън, да излизам на улицата и хората да ме правят оценка като момиче ", споделя тя.


Освен това, в проектите на Мембри влиза и раждането на дете. Още преди да стартира да взима хормони, Ли три пъти е посетил банката за сперма.

" Не знам по какъв начин и по кое време това ще се случи, само че аз не бих желала да слага кръст на вероятното бъдеще, в което аз бих могла да отгледам лично дете ", споделя Мембри.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР