Тръмп отправи още заплахи към Иран, информира ТАСС. Той заплаши,

...
Тръмп отправи още заплахи към Иран, информира ТАСС. Той заплаши,
Коментари Харесай

Президентът на САЩ с нови заплахи към Иран

Тръмп насочи още закани към Иран, осведоми ТАСС. Той заплаши, че ще употребява нови оръжия против иранската страна, които ще са на стойност 2 трилиона $. Според американския президент Доналд Тръмп, Вашингтон неотложно ще предприеме подобаващи дейности, в случай че " Техеран нападна американска база или който и да е американец ".
Ръководителят на Белия дом заяви това днес на страницата си в Twitter. " Съединени американски щати одеве са похарчили 2 трилиона $ за военна техника.... Ако Иран нападна американска база или който и да е американец, ние неотложно ще изпратим част от това съвършено ново, чудесно оръжие в тяхна посока ", написа президентът.Припомняме, че по-рано Тръмп съобщи, че Съединени американски щати са подготвени да „ нанесат доста бързо и доста мощно “ удар върху 52 ирански цели в отговор на всяка евентуална офанзива от Техеран.
" Съединени американски щати няма да се осмелят да ударят 52 цели на територията на Иран, както по-рано заплаши американският президент Доналд Тръмп ", съобщи от своя страна, командващият въоръжените сили на Иран Абдулрахим Мусави, написа БГНЕС. " В хода на възможен спор в бъдеще, в който се колебая, че ще имат смелостта да нанесат удари, ще стане ясно какви са тези цифри - 5 и 2 ", добави Мусави.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР