Тръмп е домакин на вечеря за 100 000 долара на чиния за безпаричния Руди Джулиани. Снарк е обслужен.

...
Доналд Тръмп е домакин на набиране на средства от $100
Коментари Харесай

Доналд Тръмп е домакин на набиране на средства от $100 000 на човек за Руди Джулиани, негов бивш адвокат и предполагаем съзаговорник в опита за сваляне на резултатите от изборите през 2020 г., репортер на New York Times споделено във вторник.

Изглежда, че бившият президент изпълнява съобщеното обещание да помогне на Джулиани, след като бившият кмет на Ню Йорк отиде в Мар-а-Лаго със собствения си адвокат, за да умолява Тръмп да плати Нарастващите правни сметки на Джулиани.

Шейн Голдмахър от New York Times сподели покана за събитието на 7 септември в Trump National Golf Club в Бедминстър, Ню Джърси, което рекламира кръгла маса с „президента“ Тръмп и Джулиани и след това вечеря с „кмета на Америка.“

Джулиани, който беше обвинен за намеса в избори в Джорджия заедно с Тръмп, е изправен пред правна и финансова опасност и на други места. Той е съден от Dominion и Smartmatic за неверни твърдения, че техните услуги за гласуване са повлияли изборите през 2020 г. в полза на президента Джо Байдън. Той също така е съден за клевета от двама работници по изборите в Джорджия и от бивш служител, който го обвини, че я е принудил да прави секс.

Но много критици в социалните медии не изпитваха симпатии към Джулиани, като избраха да го изпекат вечерята за набиране на средства в X, платформата, известна преди като Twitter.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР