Тръгваме, за да свършим нещо и да защитим позициите си.

...
Тръгваме, за да свършим нещо и да защитим позициите си.
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки за гей брошурите: Не може да рекламираш еднополовата любов. Това не е модерно

Тръгваме, с цел да свършим нещо и да защитим позициите си. В последните месеци призовахме нашите съидейници от Оперативна програма да се явим дружно на евроизборите, само че там се губи доста време. Не е въпрос на лидерски надпревари, а за смяната на Европа. Това съобщи заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и евродепутат Ангел Джамбазки в предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия.

"Волен Сидеров може да е потребен с възгледите си към Русия, само че не и в нашата група ", сподели още той.

"ВМРО се държим умиротворително и другарски, само че не е елементарен диалогът. За мен политиката е обвързване да направиш дадени неща, които си заречен. Успяхме да реализираме признаването на българското малцинство в Албания, желаеме същото за Косово. Борбата си заслужава - в политиката няма лесни борби ", разкри Джамбазки.

"Ние споделяме елате да се премерим на вътрешни избори. Какво по патриотично и демократично от това да се явим на вътрешни избори. Хората ни избират и редят. Оставете персоналните връзки. Ако успеем да запазим преференцията хората ще имат правото да ни правят оценка ", добави българският евродепутат.

"Джендър пропагандата навлиза на доста равнища в образованието. В Министерството на образованието тези полезности са навлезли доста във вътрешността. Нека да има осведоменост, само че не може да има агитация на хомосексуалност. Не може да рекламираш еднополова обич. Това не е съвременно. Тук е съвременно фамилията сред мъж и жена ", приключи Ангел Джамбазки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР